Om oss

Vi jobber hver dag for å skape en god tannlegeopplevelse
for deg som pasient!

Dette merker du, både på hvordan vi tar deg imot og på hvordan vi jobber, samtidig er våre lokaler preget av en hyggelig atmosfære. Vi har fokus på at behandling skal være smertefri og vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon samtidig som vi tar hensyn til din tid – vi er nesten alltid i rute – og du har dermed kort ventetid.

Det får vi mye ros for!

Hannah Gronski

Tannlege MNTF

Hannah Gronski er oppvokst i Koeln, Tyskland. Hun ble uteksamenert av Johann Wolfgang Goethe Universitet i Frankfurt/Main som tannlege i 1995.

Den faglige erfaringen har hun opparbeidet seg hos forskjellige plasser og har behandlet flere tusen pasienter gjennom årene. For Hannah er det viktig at pasienten alltid skal gå fornøyd fra tannlegestolen, hun legger vekt på en god og ryddig pasientbehandling. Hun jobber rutinert og strukturert, dermed kan du som pasient forvente fremragende kvalitet og service. Hun har en utrolig evne til å skape tillitt og trygghet hos sine pasienter.

1996 – 1999 Tannlege i privatklinikk i Tyskland, og samtidig som militær tannlege
2000 – 2006 Tannlege i egen klinikk i Tyskland
2006 – 2009 Tannlege ved den offentlige tannhelsetjenesten på Åndalsnes, Møre og Romsdal fylke
2009 – 2010 Tannlege i privatklinikk på Mosby, Kristiansand
2010 – Daglig leder / Eier Vågsbygd Tannlegesenter AS

 

Anja Gronski

Resepsjonist

Anja er medeier av Vågsbygd Tannlegesenter, har over 18 års erfaring fra dentalbransjen og er vant til å yte service. Hun er sterkt involvert i klinikkdriften fra A til Å.

Hun assisterer kjevekirurgen Ulrich Bier og med arbeidet på resepsjonen har hun funnet hennes profesjon. Anja motiveres sterkt av å kunne hjelpe andre og sprer mye glede rundt seg

 

Ulrich Bier

Lege, Tannlege MNTF

Ulrich Bier er født og oppvokst i Berlin, hvor han ble uteksaminert som lege i 1996. Han fortsatte å utdanne seg til tannlege og kjevekirurg og ble uteksaminert som spesialist i kjevekirurgi 2006.

Han jobber både i Tyskland og Norge. Vi har vært så heldige og har fått tilknyttet Ulrich vårt tannlegesenter, han jobber allerede samme med oss siden 2010, der han bidrar sterkt til det faglige miljøet hos Vågsbygd Tannlegesenter. Ulrich er en rolig person som sjeldent blir stresset, samtidig er han fokusert og løsningsorientert.

Han tar imot pasienter både med og uten henvisninger.

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag: 10-16

Fredag:
10-12

Lørdag, søndag:
stengt

E-post:
post@vagsbygdtannlegesenter.no

Telefon:
38 01 16 12

SMS:
91 00 98 44

Adresse:
Kirsten Flagstadsvei 1

4621 Kristiansand